Digital detox

Må indrømme, at jeg er blevet meget distraheret i sommer, undskyld lille aktivitet! Jeg har rejst rundt i Norge, Spanien og USA og har brugt det meste af min tid på en digital detox. Jeg købte kort, havde en notesbog med mig og blev helt afbrudt. Det har været helt fantastisk! Jeg må sige, at jeg føler, at jeg har mere energi nu og er mere til stede. Jeg har undgået, hvad der kaldes digital træthed, som simpelthen er udbrændingen af ​​overbelastning af information. Det næste skridt for mig er at finde ud af, om jeg kan holde fast i denne detox, nu hverdagen begynder igen. De ting, jeg skal teste, er følgende.

1. Ingen telefon i soveværelset

2. Mobilfri mandag (jeg tager ikke min mobil med på arbejde)

3. Ingen telefon ved spisebordet (hvad enten det er på arbejde, restaurant osv.) Hvad tror du fungerer bedst? Har du brudt noget lignende?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *