5 trin for at tage din dragt til næste niveau

Efterhånden som flere og flere kontorer vælger business casual dress-koder, forstår vi, at mænd ikke vil tømme deres bankkonti i en bestemt dragt. Men så synes vi, at enhver mand burde have prøvet en ordentlig dragt mindst én gang i sit liv.

Heldigvis behøver du ikke bruge så mange penge, fordi du kan få dragter under 5.000 til at se godt ud, hvis ikke bedre end de dyrere. Først skal du vide, hvordan man ser efter billige dragter. Undgå for eksempel skinnende syntetiske fibre, og sammenlign dig selv med store kæder, der tilbyder et bevidst tilbud af moderne dragter. Du skal også kontrollere salgsafsnittet. Det er let at få en dragt til 4000 kr, men oprindeligt 8000 kr. Når du først har fået jakkesæt, er der tricks, du kan gøre for at få dem til at se meget bedre ud. Sæt ærmerne i I en perfekt verden ville du have brugt 1000 på din skrædder til at få hver eneste detalje, der er skræddersyet. Dette inkluderer indtagelse i ærmerne. Du skal have en lille og konisk klemme og ikke hænge fra dine arme, mens du giver dig nok fleksibilitet til at gøre det, hvis nødvendigt. Udskift knapperne Billige dragter kommer fortrinsvis med skinnende plastknapper, der let går i stykker eller går tabt efter en ret hektisk dag. Når du først er med en kommode, kan du bede ham / hende om at udskifte knapperne med ægte horn. Ganske enkelt, en stor opgradering Tilføj en manchet til ankelen Ikke kun skal din dragt give dig bukser, der er passende og ikke beskadiget på kanten, når du bøjes, men han skal desuden fikse en manchet på 10 cm, men de er i aktion. Man ser ikke ofte den detalje på dragter, så det er derfor, det ser dyrt ud.

Prøvet monokromatisk stil Arbejde med en begrænset palet, når du vælger en skjorte, slips og sko er moderne, der har tendens til at få dragtets stof til at se rigere og skarpere ud. Byt farver og mønstre i hver kulør for at skabe dybde. Det såkaldte 202-niveau: tilføj noget som et firkantet lommemønster eller en stresskoffer til en anden farve. Afslut med dyre sko Få ægte kjole sko, der holder længe og ikke er så dyre. Du finder gode tilbud i onlinebutik og ser efter gode matchende sko, der kan bæres over lang tid med god holdbarhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *