Årets bedste telefon!

I år annoncerer vi OnePlus 7 Pro til dette års telefon. 7 Pro kombinerer iøjnefaldende design med blærende ydelse, et unikt, superglat display og et alsidigt kamerasystem. Det er en helt fantastisk telefon, og det bedste er, at telefonen koster tusinder af dollars mindre end sine konkurrenter. 7 Pro er en betydelig opgradering i forhold til orgel 6T, stort set takket være det nye 6,7 tommer, 90Hz display. Et strålende, højfrekvent OLED-panel, der lader dig gennemse apps eller tekstfløjter som smør. Det er måske den hurtigste Android-telefon på markedet, delvis takket være den høje skærmhastighed, men også fordi den har en avanceret processor og masser af RAM at arbejde med. OnePlus-software er også lynet hurtigt og let at bruge.

Hvor 7 Pro ikke klarer sig så godt, befinder sig i et overraskende område: dets tre-linse kamerasystem giver en række forskellige perspektiver og brændvidde at bruge, men det tager i sidste ende ikke så gode billeder som en iPhone, Google Pixel eller Samsung Galaxy S10. 7 Pro mangler også nogen officiel vurdering af vandmodstand og trådløs opladning, som begge er standardudstyr på avancerede telefoner på dette tidspunkt. Der har også været adskillige rapporter om forskellige problemer med 7 Pro-berøringsskærmen siden den blev lanceret, herunder nogle, vi har set os selv.

OnePlus har frigivet softwareopdateringer til enheden til adressering af mange af de rapporterede fejl, og vi kan bekræfte, at den seneste opdatering på tidspunktet for denne artikel løser problemet med “fantomberøring” på vores gennemgangsenheder. Samlet set, medmindre du er ekstremt speciel med dit kamera eller en trådløs oplader, gør 7 Pro’s hastighed, software, display og pris det til en nem vinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *