Bruger HM børnearbejde?

Sidste år blev det afsløret, at en populær tekstilunderentreprenør i Myanmar havde ansat tre fjortenårige i 13 pence i timen.

Underleverandøren har leveret produkter og tekstiler til tøjmærker som HM, Sports Direct, Henri Lloyd, New Look og Muji. På grund af den evige forfølgelse af gode rabatter, tilbud og lave priser finder de store modehuse ofte arbejdskraft til en rabat i forskellige udviklingslande.

At producere på marginer betyder, at vi som brugere kan spare penge, men hvor går grænsen hen? Og hvem har skylden? HM var i dette tilfælde ikke særlig klar over underleverandørens situation, men de var sandsynligvis ikke meget interesserede i at se nærmere på.

Forbrugerne skal også være ærlige over for sig selv om, hvad de køber. Hvis du altid vælger de billigste produkter, de største rabatter og de bedste tilbud, ender du med at købe noget, du er nødt til at stole på, er lavet af skrupelløse underleverandører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *