3 trin for at øge din produktivitet!

1. Vælg det bedste værktøj. Det første skridt her er at indse, at Apple ikke er, hvad det var. De laver ikke mange nye produkter længere, men snarere finjusterer det eksisterende produkt og foregiver, at de er kommet med en fantastisk ny innovation (touch bar? Hvad fanden). Vi i GoGoo skriver fra Microsoft Surface-tabletter. Det er ganske enkelt et bedre design, et mere omkostningseffektivt produkt (brugt en Microsoft rabatkode), og Windows 10 er bare bedre end macOS. Microsoft-featitors, som den genvejsdelte skærm, er stor, når man arbejder med kun en skærm. I linket ovenfor kan du få adgang til de nyeste Windows-rabatkoder og -rabatter. Tilbudene opdateres flere gange om måneden, så sørg for at klikke på linket så ofte som du kan for at se, hvad der er tilgængeligt.

2. Din indbakke er en opgaveliste oprettet af andre – til dig. De fleste mennesker, der arbejder i ledelse, ledelse og salgspositioner, er velbevandrede i at blive fanget i deres indbakke. Du kan nemt bruge en hel dag på at være reaktiv på hver e-mail, der lander i din indbakke. Den bedste måde at håndtere en sådan situation er at afsætte 3 bestemte tidspunkter i løbet af dagen, hvor du tjekker dine e-mails i 30 minutter. Brug ikke meget tid på intro / ekstro, svar så ofte som muligt med enkle ord eller sætninger. Enhver e-mail, der kræver en tråd på over 5 e-mails, skal drilles på telefon eller ansigt til ansigt. Brug også G-mails foreslåede svar, det sparer dig meget tid!

3. Din telefon er en abe. Det er uhåndterligt, underholdende, og hvis du ikke er opmærksom, optager det 100% af din opmærksomhed. Der er hovedsageligt 2 ting, der kan gøres for at forhindre, at telefonen overtager. 1- Placer din telefon et sted, hvor du ikke kan nå den inden for 3 sekunder. Ofte henter du telefonen næsten som en refleks, hvis telefonen er i din taske eller på et andet bord lidt længere væk, bryder du denne naturlige refleksproces. 2 – I ugedagene skal du afinstallere sjove apps (insta, fb, snap osv.) Videre, skal du skifte fra Messenger til WhatsApp eller Signal. Messenger lader dig ikke slukke for underretninger, hvilket får appen til at forstyrre mere. WhatsApp og signal er begge krypteret, så ingen har adgang til at bruge dine beskeder til at vise dig reklamer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *