Kender du grillreglerne?

Husk godt grillvejr i sommer. Når regnen er forbi, forventes en ny hetebølge i august. Der er stadig god tid til grill, men kender du reglerne for hvad der er lovligt og ikke? Hidtil i år er der rapporteret om 436 græsbrande og 198 skovbrande i Danmark. Cigarettesnips og engangsgriller ligger ofte bag disse hændelser ifølge Bergen Fire Service.
Det er klogt at gøre sig bekendt med reglerne i deres lokale område. Alle kommuner i Danmark skal give vejledning om, hvor og hvornår man skal grille. Tænk også nøje over, hvordan du griller, hvis du bor i et ejerlejlighed eller ejerlejlighed. Danmarks metrologiske institut har også kort, der giver et overblik over skrogbranden i Danmark. Husk at gøre dig bekendt med fareskalaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *