De 4 bedste tip til at læse mere

1. Forlad ikke hjemmet uden at have en god bog med dig. Abraham Lincoln havde altid en bog med sig som barn. Selv når han arbejdede i marken, var der en bog i lommen eller i hans sæk, så han kunne stoppe og læse lidt i slutningen af ​​hver række korn. Hvis vi følger hans eksempel, læser vi mere.

2. Lad dine ører gøre arbejdet for dig. Det er upraktisk og farligt at køre med en bil under læsning, og det er let at snuble over gaden, når du vender til næste side. Men det er helt fint at køre eller gå på gaden, mens du lytter til lydbøger. Det samme gælder shopping, havearbejde, støvsugning, pendling og madlavning. Vi mister nogle detaljer, når vi deler vores fokus, men alle, der har lyttet til en lydbog på vej til arbejde, ved, at vi får meget mere, end vi forventede.

3. Sæt et mål! Det er svært at nå et mål, du ikke har. Gør dine mål SMART (google it).
Hvis du er en fyr der er motiveret af specifikke mål, kan du vælge et bestemt antal bøger om året, eller sige, at du fra nu af skal læse en halv time hver dag. Det er ikke farligt, hvis du ikke når dit mål. Sidste år formåede jeg at nå mine mål, fordi de var SMART;)

4. Læsning bliver sjovere, når du kan dele oplevelsen med andre! Deltag i en bogklub. Dyrk læsehobbyen
Ligesom fodbold bliver mere spændende, hvis du ved lidt om det hold, der spiller, bliver læsning mere spændende, hvis du ved lidt om de bøger, du læser. Måske bogen havde en meget syg historie, eller havde en sjov indflydelse på verden. Diskuter litteratur med venner. Hvis du vil gå et skridt videre, kan du læse anmeldelser eller holde foredrag på biblioteket i nærområdet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *