Tid til en tur?

20% Rabatkode hos Flixbus

pas på dine mobile enheder. Køb covers, opladere, skærme og meget mere til op til 50% rabat på priser + eksklusiv rabatkode.

20% Rabatkode hos Flixbus

pas på dine mobile enheder. Køb covers, opladere, skærme og meget mere til op til 50% rabat på priser + eksklusiv rabatkode.

Du kan nu få eksklusive rabatkoder til Flixbus. Sidste sommer boede jeg i Frankfurt, og Flixbus var min måde at opleve Tyskland, Belgien, Frankrig og Holland på. Flixbus ejer ikke sine egne busser, men fungerer som et chartselskab. Alle busser har Wifi, så du kan arbejde / underholde dig selv på bussturen. Priser er ofte nedsatte og kan være så billige som 10 kroner!

Husk at tilmelde dig Flixbus nyhedsbrev, hvor du ofte vil modtage rabatkoder. Billetterne sendes via e-mail, når du handler hos dem.

I efterår anbefaler vi en tur til Prag fra København. Turen kører i næsten 12 timer, og du kan sove på bussen. Husk, at billetter ikke kan refunderes, så dobbelt- og triple-kontrollere tidspunkterne før booking. Held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *