Sådan har du råd til frisøren


20% rabatkode på Nicehair og 50% salg

Husk også deres afsætningsafdeling med op til 50% rabat. Nicehair har alle de bedste tilbud. Tilmeld dig deres nyhedsbrev for at modtage koden, og klik på knappen nedenfor for at aktivere koden!


20% rabatkode på Nicehair og 50% salg

Husk også deres afsætningsafdeling med op til 50% rabat. Nicehair har alle de bedste tilbud. Tilmeld dig deres nyhedsbrev for at modtage koden, og klik på knappen nedenfor for at aktivere koden!

For næsten to uger siden var jeg hos min frisør op ad gaden for at tage gamle extensions, klippe mit hår, farve mit naturlige hår og genoprette extensions. Tænkte, at jeg allerede var tilbage i morgen allerede for et nyt klip, da jeg vil gå en kortere svejsning igen. Jeg må sige, at jeg bruger en masse penge hos frisøren, og jeg planlægger derfor at spare så mange penge som muligt på andre arenaer i mit hår. Jepp, jeg er også meget ubeslutsom med mit hår, så det hjælper heller ikke. Jeg ved, at mange mennesker ikke kan prioritere sådanne hårbehandlinger i salonen så ofte. Min hemmelighed er, at jeg modtager mine hårprodukter fra Nicehair.dk. Nicehair er grunden til, at jeg sparer så meget på mine hårbehandlinger.

I betragtning af at den festlige sæson nærmer sig, vil jeg give dig et hårtilbud. Tryk på rabatkoden fra Nicehair ovenfor 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *